22 Aralık 2010 Çarşamba

Zırvalar-2

* Şu resimdeki hatun gibi cesur olmak istiyorum. (aslında tamamen ona benzeyebilirim:)
* Suratımın ortasındaki İzzet Altınmeşe sivilcesini hiç sevmedim.
* Kalabalık mekanlarda düşeyazmaktan nefret ediyorum. Üstelik geçenlerde yanımdaki adama tutunmak için orasını burasını yoklamam hiç hoş olmadı!
* Bozulmayan kulaklık istiyorum!
* Tembel olmaktan nefret ediyorum ama öyleyim!
* Çikolatadan nefret edemiyorum, nedeennnn?
* Banyo yapmayan insanlardan tissskiniyorum!
* "Ben pek müzik dinlemem" diyenleri anlamıyorum!
* Alçak sesle konuşanlardan hoşlanmıyorum.
* Yolda gördüğü hatuna ağza alınmayacak laflarla taciz edenler, aslında tüm tacizcileri hadım etmek istiyorum.
* İndirdiğim filmin yarısına geldiğimde bozuk çıkması, offf, nefretlik.
* Özenti, çıkarcı ve yalakalardan iğreniyorum.
* Eski ev fotosu çekip, fotoğrafçı tribine girenlerden hoşlanmıyorum.
* Bir şey hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapan dallamalara gıcık oluyorum. ("Ama Japonların dili çok gomik, hepsi birbirine benziyo ehuheuh")
* Bütün gününü Starbucks'ta geçiren, bir örnek giyinen, her günü aynı geçtiği halde sosyal olduğunu sanan, zekalarını ve bilgilerini bir gıdım geliştirmeyen ciks, tikky, concon vb. kişilerden yıvranıyorum.
* Cosplay yapmak istiyorum.
* Biri izlemek istediklerimi indirip, getirsin istiyorum.
* Delice yiyip kilo almamak istiyorum.
* Hiç uyumasam da uykusuz kalmamak istiyorum.
* Buralardan gitmek istiyorum.
* Yanıma 3 şey bile almadan ıssız bir adaya yerleşmek istiyorum. (yok aslında bir erkek alabilirim:P)
* Hiç çalışmadan para kazanmak istiyorum.
* Erken kalkmaktan nefret ediyorum.
* İnternette tek yaptığı msn muhabbeti olanları anlamıyorum.
* "Facebook'um yok" deyince "Ee yapcak bişey bulamazsın ki o zaman nette" diyenleri sopayla kovalıyorum.
* Bazı kızların ne kadar ikiyüzlü olduğunu anlamayan erkekleri meşe odunuyla dövmek istiyorum.
* Komik olduğunu sananlara katlanamıyorum.
* Çekik sevdam bitsin istiyorum çünkü artık zaman bulamıyorum izlemeye ama bitmeyor ve bitmesin^^
Böyle sonsuzluğa uzayan bir liste oluşturabilirim ama kaçıyorum.

6 yorum:

  1. Böyle şeyler yazıp da beni delirtme kimbap (Bu, son derece laubali üslubum için özür diliyorum, ama içimden geldi. Şu anda hafif kafayı yemiş vaziyetteyim, o yüzden beni mazur gör lütfen.). Benim de son bir iki haftadır, içime tuhaf bir sıkıntı hissi gelip yerleşti. Hayır, normalde gayet rahat ve tasasız bir adamımdır, boşver yeaaa modunda yaşarım, ama bana neler oldu anlamıyorum. Bir önceki zırvalar yazısına baktım da gayet teselli edici önerilerde bulunmuşum, ama şu anda bu kadar pembe bir tablo çizemiyorum maalesef, üzgünüm ama durum pek parlak görünmüyor.

    Aslında bu sıkıntı hissini ben bir yerlerden hatırlıyorum ama neyse. Hayır, şimdi durup dururken ne alaka yani. Kendime şaşırıyorum, bu ben olamam.

    Düşündüm de, anlamadığın, sevmediğin, yapmak istediğin şeylerin listesi. Bütün bunların ortak bir noktası olmalı ama ne? Onu da sen bul artık.

    Bu arada, normal şartlarda ‘Buralardan gitmek istiyorum’ maddesine onay verir, gerisi için boşver yeaa takma kafana derdim, ama şu anda bunu diyemiyorum ve sana hak veriyorum. Bu durumda benim durumum da pek iyi görünmüyor.

    (Ayrıca, böyle uzun bir yorumla görüntü kirliliği yarattığım için üzgünüm)

    YanıtlaSil
  2. bozulmayan kulaklık diye bir şey çıkarsa milyon ödeyebilirim uğruna.

    cahillerle uğraşmak da cidden zor. bugün tartıştım biriyle hatta. bayağı amcam yaşındaki adam "büyüyünce ne olcaksın evladım?" diye sordu, "mütercim-tercüman" dedim, "naapcaksın yavrum tercüman olunca, hayatın yollarda geçicek, boşver hedeflerini daha büyük tut sen e mi" dedi resmen.

    bir de hayatımda ilk defa çikolatadan gına geldi. çok şekerli geliyor artık bir iki dilimden sonrasını yiyemiyorum, ağzımı yakıyor resmen o_O oha yaşlandım.

    YanıtlaSil
  3. @ 희망
    öncelikle buraya yorum yazarken olabildiğince özgür olun, uzun olabilir, cıvıyabilirsiniz. resmiyetten yeğdir. en azından benim için^^

    hadi ya, delirecek gibi mi görünüyorum. aslında normalde hep böyle değilim, ama bazı günler nedensiz bir nefret hissiyle doluyorum. o gün boyunca incir çekirdeğini doldurmayacak meselelere kafamı takıyorum, sinirleniyorum. muhtemelen yarın gayet pozitif kalkıcam ve her şey geçicek^^

    demek sen de bir süredir böylesin, o yüzden teselli edememen sorun değil^^ boşver bir sürü deli takılırız buralarda. bir de listedeki maddelerde ortak noktayı bulamadım valla, kendi listeme dışardan bakıp sağlıklı bir değerlendirme yapamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. @ sadako
    evet ya ben de eğer bozulmama garantisi varsa, her türlü parayı çıkarırım gözden. bir de garip olan telefonumun dandik kulaklığını sürekli kullanmama rağmen hala bozulmadı ve diğerlerinden iyi ses veriyor.

    ahh o tipler yok mu. tercüman olmak için nelerin yapıldığından, ne kadar zor bir iş olduğundan hiç haberleri yok. herkesin kafasında bir kalıp var ona uymadın mı hiç bir şeysin demektir.

    bir de geçen yıl ben de çikolatadan baymıştım, aylarca bekliyordu köşede yemiyordum. ama kalıcı değilmiş valla o istek geri geldi^^

    YanıtlaSil
  5. Al sana ortak isteklerle dolu bir liste daha ahh ahhh sen benim ruh eşim falan mısın kızım yaa :D Bozulmayan kulaklık, hep yimek ama hiç kilocuk almamak, adaya düşüp yanıma sadece erkek almak *Kame'yi alsam olur mu hem o benden daha hamarat* :D

    YanıtlaSil
  6. ahh dark'cım boşuna iyi anlaşmıyoruz, ruh eşiyiz zannımca:)
    ıssız ada ve kame şahane bir ikili, kim hayır diyebilir ki. bol bol sushi yersiniz kame mest olur artık^^

    YanıtlaSil