3 Temmuz 2010 Cumartesi

Hayri Is Back!

Yeah Hayri is in da house! Harry Potter geri dönüyor! Trailer beni pek heyecanlandırmadı ama bakalım umarım beklentilerimizin ötesinde, süper filmler izleriz, seriyi güzel hatıralarla kaparız :D

Son kitap Ölüm Yadigarları 2 film halinde çekilmiş, ilkini Kasım 2010, diğerini ise ancak seneye Temmuzda izleyeceğiz. İşte o fragman :)

http://www.youtube.com/watch?v=AJ1jmgo0GRs

Soru: Bu videoyu adam gibi yükleyebilmem için bilgisayarımda kayıtlı mı olmalı? Yada benim bilmediğim gizli bir video yükleme yöntemi mi var? Ne oyunlar dönüyor açıklayın ulan?! (wordpressi şimdi özledim işte, ne güzel eklenirdi videolar, hayat güzeldi)

6 yorum:

  1. bildiğim kadarıyla yüklemek istediğin videonun bilgisayarında kayıtlı olması gerekiyor. başka şekilde video yüklediğimi hiç hatırlamıyorum o_o

    harry'ye dönersek... bu filmi ikiye bölmeleri gayet iyi olmuş. özellikle son iki filmde sahneleri kırpıcaz diye etmediklerini bırakmamışlardı. Zümrüdüanka Yoldaşlaığı'na ne kadar acımıştım hele... =/

    umarım adam gibi bir son yapmayı başarırlar. gerçi kitabın sonu da çok etkileyici değildi ya... neyse. o_O

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler açıklama için, blogspot'u eksik buldum bu açıdan, cıkcık yakışmadı.

    harry için ben de umut etmek istiyorum, dediğin gibi zümrüdüanka tuğla gibi kitaptı, kuşa çevirdiler. umarım kitaplara yakışır bir film olur, en azından sonuncusu. gerçi uyarlamalarda film her daim bir seviye alttadır ama istisna olmasını dileriz :)

    YanıtlaSil
  3. Ahaa yapımcıların cinliği böyle karlı bir filmi uzatmak için son kitabı ikiye bölmüşler. :) İyiki yazara baskı yapmamışlar seriyi uzat diye.
    ilk dört filmini vizyona girer girmez izlemiştim,en iyisi kitapları yaaw ben kitaplarını daha çok sevdim.
    Heyy gidi günler heyy orta okul zamanlarımda deli gibi okurdum 4 günde bir kitabını bitirmişliğim vardı, büyüdük mü naptık :D

    YanıtlaSil
  4. ne 4 günü benim 2 günde bitirdiğim oldu, o derece çıldırmıştım dostum :)
    valla 3 boyutlu şöyle güzel güzel izleyeyim diyorum bütün önyargılarımdan sıyrılıp.
    umarım bu filmlerde aradığımızı buluruz.
    ben de lisede hasta gibi okuyordum özellikle ilk kitapları defalarca okumuştum. herkes öyle bir dönem yaşadı galiba :)

    YanıtlaSil
  5. Harry'nin kitaplarını hiç okumadım. İçimde okuma iateği bile yaratmadı açıkçası ancak filmlerin hep takip ettim. Sıkılmadan izlediğim bir seriydi. Sonuçta kitabınıda okumadığım için tatmin olmuş seyirci katagorisindeyim. Ancak ben bile son filmin sonunu beğenmedim.
    Bu arada bir bir kitabı ikiye bölmek moda gibi bişi oldu. Alacakaranlığıda bölüyorlarmış ya. Daha fazla para kazanma mücadelesi işte :)
    Umarım bu film güzel olur. Gerçi arkadaşım sonunu söyledi dediğiniz gibi aham şaham değilmiş ama işte bakalım....

    YanıtlaSil
  6. başta benim de ilgimi çekmemişti hatta okuyanlarla dalga geçmiştim ama sonra bir başladım ve bir daha vazgeçemedim :)
    zaten harry'nin kitapları olmasa filmleri ilgimi çekmezdi, hala da pek çekmiyor biraz görev biliciyle izliyorum. yıllarca süren güzel bir serüvendi benim için, bir kitabı bitirip 2 yıl yenisini beklemek, o arada seriyi baştan okuyup durmak, keşke sen de okusaydın dostum :)

    YanıtlaSil